grafisch ontwerp

Van helder advies naar sterk ontwerp

Sinds 1 februari 2018 leidt grafisch vormgever Roel Timp ontwerpbureau studiotimp. Zijn talent ligt in het analyseren van complexe vragen over communicatie. Aan de hand van die analyse krijgt u een helder advies over een mogelijke communicatiestrategie en sterke ontwerpen voor uw logo, huisstijl, professionele website of andere communicatiemiddelen.  

studiotimp onderscheidt zich door betrokkenheid, wat in dit geval geen loze belofte is. Bij voorkeur denkt Roel mee in het proces dat leidt tot de start van een nieuw bedrijf, een restyling van een bestaande huisstijl, of het in de markt zetten van een nieuw merk of product. Hij weet woorden en vooral beelden te geven aan uw (latente) wensen.

Voor omvangrijke opdrachten werkt studiotimp nauw samen met ervaren vakgenoten, webbouwers, tekstschrijvers en fotografen.

 

Meer weten? Neem contact op

 

Grafisch ontwerper
Al best lang geleden leerde Roel Timp het vak van grafisch ontwerper op de Amsterdamse Gerrit Rietveld Academie. Hij werkte vervolgens als vormgever voor onder andere de ontwerpbureaus BRS Premsela Vonk (huidige naam: Eden), Hollands Lof en Zo!ontwerp, waarvan hij tot 2018 mede-eigenaar was.
(Zie ook opdrachtgevers.)